dimecres, 11 de febrer de 2015

VISITA AL MUSEU EPISCOPAL

El dijous 29 de gener al matí, els alumnes i mestres del cicle dels grans, hem anat al Museu Episcopal de Vic a fer un taller anomenat Bestiari.
Aquest taller consistia en conèixer una part del museu des del punt de vista dels animals que surten a diferents peces del museu: quadres, retaules, frontals d’altars, frescos ...
Retaule de Verdú_03 - Museu Episcopal de Vic.jpgimages bestiari.jpeg
La primera activitat era trobar uns animals en els diferents quadres o retaules romànics i gòtics. Cadascú tenia una tarja amb un animal i el seu nom. No tots els animals eren reals, sinó que alguns eren mitològics com per exemple: dracs, sirenes, centaures... També ens han explicat diferents històries representades en els retaules.
Després,  vam anar  a una sala, que normalment la tenen tancada, per acabar de veure els animals que ens faltaven descobrir.
La segona activitat era fer el nostre bestiari dels animals que havíem descobert. A cada alumne se li va donar una lletra o un dibuix de l’animal per pintar i després retallar. Finalment vam enganxar el dibuix i la lletra al llibre. 
El nostre bestiari té una petita explicació sobre l’animal pintat. Aquest treball, fet entre tots i totes, ens el van donar de record de la visita al museu i com que erem dos grups en vam fer-ne dos.
Si els voleu veure, els trobareu al racó del projecte que tenim davant de l'aula d'informàtica.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

SORTIDA AL PARC NATURAL DEL MONTSENY

El divendres dia 20 d'abril els alumnes de sisè vam anar al parc Natural del Montseny, vam caminar des de Collformic fins al Pla de la C...