dimecres, 11 de febrer de 2015

VISITA AL MUSEU EPISCOPAL

El dijous 29 de gener al matí, els alumnes i mestres del cicle dels grans, hem anat al Museu Episcopal de Vic a fer un taller anomenat Bestiari.
Aquest taller consistia en conèixer una part del museu des del punt de vista dels animals que surten a diferents peces del museu: quadres, retaules, frontals d’altars, frescos ...
Retaule de Verdú_03 - Museu Episcopal de Vic.jpgimages bestiari.jpeg
La primera activitat era trobar uns animals en els diferents quadres o retaules romànics i gòtics. Cadascú tenia una tarja amb un animal i el seu nom. No tots els animals eren reals, sinó que alguns eren mitològics com per exemple: dracs, sirenes, centaures... També ens han explicat diferents històries representades en els retaules.
Després,  vam anar  a una sala, que normalment la tenen tancada, per acabar de veure els animals que ens faltaven descobrir.
La segona activitat era fer el nostre bestiari dels animals que havíem descobert. A cada alumne se li va donar una lletra o un dibuix de l’animal per pintar i després retallar. Finalment vam enganxar el dibuix i la lletra al llibre. 
El nostre bestiari té una petita explicació sobre l’animal pintat. Aquest treball, fet entre tots i totes, ens el van donar de record de la visita al museu i com que erem dos grups en vam fer-ne dos.
Si els voleu veure, els trobareu al racó del projecte que tenim davant de l'aula d'informàtica.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

SORTIDA FINAL DE CURS DE 6È

Aquest curs els alumnes de sisè vam escollir anar d'excursió a Anigami, l'Esquirol, a practicar esports d'aventura. Vam fer tres...