diumenge, 9 d’octubre de 2016

INICIEM EL PROJECTE DE CURS!!

El dia 30 de Setembre del 2016, va arribar una carta molt especial!!!!
Arribava de la biblioteca del poble. La vam llegir, i deia que uns personatges dels contes i llibres d’aventures s’havien escapat!!! Ens van demanar si els podiem ajudar a trobar-los!! També ens van comunicar, que, l’últim cop que se'ls havia vist ha set als jardins del Despujol, i que anaven vestits d’una manera molt especial!!
Divertit oi??? Doncs més del que us podeu imaginar!! Vam anar cap als Jardins del Despujol ens vam repartir per cursos, i… Vinga a buscar!
 
Hi havia uns follets del bosc, dos científics i dos superherois!!
Un cop els vam trobar tots… els personatge després es van discutir perquè cada personatge portava uns objectes molt estranys que havien recollit per tot arreu.. Els vàren arreplegar de diferents contes i els tenien tots desordenats, portaven: L’Spider-Man, les Tres Bessones, Els Tres Porquets, un robot i molts més...

Ens vàren demanar si els podiem ajudar a tornar a la biblioteca perquè ja estaven farts de voltar, ara la nostra feina és investigar d’on vénen aquests personatges tan estranys, els objectes que han portat ens ajudaran saber-ho.

Hem set tan bons investigadors que ja sabem el nom del nostre projecte! CONTES, CIÈNICIA I FICCIÓ!
I aquest és el nostre projecte de curs!  

Fet per:Alba, Ruth, Lluc i Andreu de 6è

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

SORTIDA FINAL DE CURS DE 6È

Aquest curs els alumnes de sisè vam escollir anar d'excursió a Anigami, l'Esquirol, a practicar esports d'aventura. Vam fer tres...