diumenge, 29 de gener de 2017

MUSEU DE LA CIÈNCIA I LA TÈCNICA


Els alumnes de 5è us volem recomanar la visita al museu de la Ciència i la Tècnica de Terrassa a partir dels textos de dos companys: en Roger Ameijide i la Júlia Teixidó. Entre tots els hem polit i aquí teniu les versions definitives.

LA NOSTRA EXPERIÈNCIA AL MUSEU DE LA CIÈNCIA I LA TÈCNICA DE TERRASSA


El museu de la Ciència i la Tècnica de Catalunya es troba a la ciutat de Terrassa (comarca del Vallès Occidental). El museu ofereix exposicions permanents, temporals, i diferents experiències en preparació; poden anar dirigides a famílies, a escoles o a tothom qui hi estigui interessat.

Al museu hi pots trobar molts invents de diferents inventors com en Leonardo da Vinci. També hi pots veure cotxes i motos antigues. La nostra escola hi vam anar perquè treballem per projectes i aquest curs el tema és "Contes, Ciència i Ficció". En la visita guiada, vam veure les diferents etapes de la història. La que ens van explicar va ser la prehistòria amb les seves tres edats: l'edat de pedra, la edat del metall i l'edat de bronze; les vam poder entendre a través dels oficis i de com vivien.

A nosaltres ens va agradar molt perquè a més de la visita, vam fer un taller d'engranatges; el taller ens va servir per veure com les màquines van suposar un canvi important en la vida de les persones.

Us convidem a anar-hi!


EL MUSEU DE LA CIÈNCIA I LA TÈCNICA DE CATALUNYA


El museu de la Ciència i la Tècnica de Catalunya es troba a la ciutat de Terrassa. Hi podem trobar mots tipus d'invents antics i curiosos.

Ubicat en una antiga fàbrica tèxtil, s'hi poden observar diferents invents d'abans com la màquina de vapor , la màquina d'escriure o diferents engranatges que facilitaven la vida quotidiana dels nostres avantpassats. També hi podem trobar maquetes d'avions penjades del sostre i altres vehicles antics.  

Al museu també es poden rebre explicacions amb guies o realitzar tallers molt interessants, com el d'engranatges, que és el que nosaltres vàrem fer.

Per tant, considerem que és un bon lloc per visitar. Sempre és important saber com es varen inventar moltes de les coses que tenim ara.
   

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

SORTIDA FINAL DE CURS DE 6È

Aquest curs els alumnes de sisè vam escollir anar d'excursió a Anigami, l'Esquirol, a practicar esports d'aventura. Vam fer tres...