dimecres, 21 de març de 2018

UNA TARDA AMB L'ELOI

Els de sisè hem tingut la gran sort de compartir una tarda amb l’Eloi, un noi amb síndrome de down, molt esportista, un nedador de somnis.

L’Eloi ens ha explicat com es va iniciar en l’esport de la natació i els altres esports que ha practicat. També ens ha confessat la seva passió per cantar i ballar, emocionant-se en recordar l’últim concert en que ha participat, cantant al teatre Atlàntida, al costat de la iaia.(Ernest Crusats)

És un noi que li agrada molt competir i el seu lema, igual que el dels especial olímpics és: “Vull guanyar, si no ho aconsegueixo, deixeu-me ser valent al meu intent”.

Participa als jocs especial olímpics que es celebren cada quatre anys, des dels de Barcelona 92.

Se sent molt orgullós de tots els èxits que ha aconseguit gràcies a la seva força de voluntat i esforç. Ell s’expressa així: “si quedes quart o cinquè, no passa res, mira què has fet malament i esforça't per millorar i ser el primer”, encara que el que més valora, és la coneixença de noves persones i la relació d’amistat que estableix amb elles.
Eloi ens has fet emocionar i entendre que davant les dificultats s’ha de lluitar sempre i que fer esport és molt important a la vida perquè és bo pel cos i la ment.

“TOTS SOM GUANYADORS”

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

AIGUA PLIS PLAS

El dijous dia 13 de desembre el cicle dels grans vam fer una activitat relacionada amb el projecte d'aquest any anomenada " AIGUA P...