divendres, 27 d’abril de 2018

SORTIDA AL PARC NATURAL DEL MONTSENY

El divendres dia 20 d'abril els alumnes de sisè vam anar al parc Natural del Montseny, vam caminar des de Collformic fins al Pla de la Calma.
La Gemma, la nostra guia, ens va explicar la diferència entre una serralada i un masís: una serralada les muntanyes estan en línia i un massís no.
Pel camí vam trobar arbres de fulla perenne que vol dir que no muden (no cauen les fulles) i altres de caduca que vol dir que muden (cauen les fulles). Ens vam parar un moment a un lloc que es deia el Pla de l'ase mort i la Gemma ens va explicar perquè es deia així. També vam estar parlant dels porcs senglars, vaig aprendre que abans hi havien menys senglars perquè hi havien llops que se'ls menjaven i com que ara no hi ha llops, de senglars n'hi ha moltíssims, per això d'octubre a març està permès caçar.
També vam veure una alzina que tenia més de 500 anys, estava davant d'una casa.
Em va agrada molt fer aquesta excursió i a més, compartir-la amb els de la Gleva. Trobo que ens va tocar una molt bona guia i que ho explicava tot molt bé. Ens va dir una curiositat, que les lletres de Hollywood estan envoltades de boix grèvol que en anglès és "Holly".

         Airun

https://photos.google.com/share/AF1QipOtSLu-udR9DhjxEpO8VLPn1gylbQYsbox_U2ke5A0C7usnEnsb4hMtGJ6pAWfhpA?key=YXlfdUg0REdJTHR1eTVvWVcxMVdtWHJhblBkb3ZB

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CURSA D'ORIENTACIÓ ALS JARDINS D'EL DESPUJOL

El cicle dels grans vam anar fins als Jardins d'El Despujol per fer una cursa d'orientació en equip, amb aquesta activitat participà...