Vés al contingut principal

RESSENYA DE LLIBRES RECOMANATS


 • Hola sóc la Júlia de 6è i ús voldria recomanar un llibre que m'ha agradat molt!!!

  Es titula, El Senyor Bello i l'elixir blau. 

  Es molt divertit!!!!  

  Gràcies 
  Bernat Barroer
   és per a nens de 2n, 3r. Es molt divertit. Va d'un nen que es diu Bernat i és molt barroer. Té un germà que es diu Pere perfecte que és com un angelet. Hi ha altres números de la col·lecció crec que  va del 1 al 19.
 • Hola! Voldria recomanar un llibre que es diu " El secret del coratge, de Geronimo Stilton" un llibre que jo ja l'he llegit i crec que a l'altre gent li pot agradar. Eulàlia 6è.

 • Hola soc l'Andreu de 4t i vull recomanar el llibre El Tercer viatge en el regne de la Fantasia.
 • Hola.sóc en Guillem i us recomano que us mireu les películes:  El Corredor del laberinto i Divergente. A mi personalment les dues pe·lícules m'han agradat molt.
 • Maria de 4t. El llibre que us recomano és:Tina Superbruixa i l'espasa màgica, perquè parla de l'edat medieval, i perquè és emocionant.
 • Hola sóc la Queralt de 5è i us voldria recomenar la colecció de llibres de les Tea Sisters. Jo me la he llegit quasi tota i espero que a vosaltres també us agradi!!
 • Recomano la pelicula "Big Hiro 6. Es molt diver !  Lluc Casas
 • Hola sóc l'Hicam i us vull recomanar un llibre que es diu EL MÓN BLAU. És un llibre que parla de la vida de l' ALBERT ESPINOSA.
 • Hola , sóc la Júlia Pardo i ús vull recomenar un llibre que m'he llegit aquest estiu,
  es titula WONDER.
         
             
 


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

TERTÚLIES ARTÍSTIQUES

A les colònies d'aquest curs, hem conegut una mica més la vida i l'obra de tres grans pintors: Vincent Van Gogh, Salvador Dalí i Vassili Kandinsky.
Tots tres van tenir una vida prou interessant que van plasmar en els seus quadres amb estils personals i diferents.
Per aprofondir una mica més en el seu estudi, cada classe dels grans ha  fet una Tertúlia Artística d'un quadre d'aquests pintors i n'hem fet un resum per compartir-ho.

Els alumnes de 5è hem parlat del quadre "migdiada"(1890) de Vincent VanGogh

Resum

Alguns companys hi veien dos nois, d'altres un noi i una noia o un home i una dona. També dos cavalls o vaques amb un carro. Els dos personatges són pagesos que treballen amb la palla i fan un descans (migdiada). Els genolls del noi-home de pantalons blaus, estan molt marcats.

En general ens agrada com està pintat (amb ratlles), d'altres diuen que està poc marcat el camp, també destaquen el contrast de l'ombra de la palla amb un color més fosc,…

EL CRANC DE RIU

Hola sóc l'Eulàlia,
Jo he estudiat el cranc de riu, i us aportaré una mica d'informació.
Els seus noms:
Nom en castellà: Cangrejo de ríoNom en anglès: CrayfishNom científic: Astacus fluviatilis
És un crustaci amb exoesquelet que fa de 10 a 12 cm de llarg. Té 10 potes, les dues primeres són les pinces.
És un animal omnívor que s'alimenta d'invertebrats petits i algues.

Són ovípars, la femella pon de 50 a 80 ous.Viu en aigües netes i oxigenades. Al voltant del món hi ha molts tipus de crancs però els més importants són:

El cranc senyal (Viu a Catalunya sobretot)El cranc americà (És una espècie invasora que ve d'Amèrica i mata els altres crancs)El cranc ibèric (Viu a la península ibèrica, sobretot a Catalunya)
Bibliografia:
EL CRANC DE RIU XTEC Espero que us serveixi l'informació! 


CONCURS TÍSNER 5È

Ja hem acabat el joc i l'hem enviat al concurs Tísner. Esperem que els agradi molt. Nosaltres estem molt satisfets i contents de la feina feta.

Felicitats a tots i a totes!!